perjantai 19. elokuuta 2011

Viikko-sovelluksen kuvaus

Viikko (App Storessa nimi on Vko) -sovellus näyttää viikkonumeron iPhonen ja iPadin kotivalikossa. Sovellus kannattaa raahata ihan Kalenteri-sovelluksen viereen, silloin näet yhdellä silmäyksellä, mikä päivä ja mikä viikko on menossa.

Kun sovelluksen avaa, näet kuukausikalenterin, johon on merkitty pyhät ja liputuspäivät.
Sovellus ei tee mitään muuta, mutta tämän se tekee laadulla: Jopa puhelimen järjestelmäpäivityksen jälkeen viikkonumerot vaihtuvat automaattisesti, vaikka sovellusta ei edes käynnistetä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, miten sovellusta pitäisi kehittää, voit lisätä sen tähän blogiin kommenttina.


3 kommenttia:

 1. Korjatkahan viikot oikein

  VastaaPoista
 2. Hei, latasin juuri sovelluksen... Ikonissa vko 37 ja sovelluksessa 36... Viikko 52 menee 2012 puolelle... Pientä viilausta tarvitaan. Lisäideana toiminto jossa käyttäjä voisi lisätä kalenteriin omat juhlapäivänsä (syntymäpäivät, hääpäivät jne), liputuspäivänä viikon lisäksi suomenlippu ikoniin

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteesta.

  Nyt on viikko 37, joten hyvä, että ikoni näyttää oikein. Itse kalenterinäytössä kuluva päivä on ympyröity (tänään 16) ja vasemmasta laidasta löytyy viikkonumero (37). Mikäli sinulla näkyy eri tavalla, lähetätkö ruutukaappauksen osoitteeseen mipsoft.oy+vko@gmail.com.

  Viikolla 52 on myös yksi päivä ensi vuodelta, eli tuo on ihan oikein! Jos avaat "Tammikuu 2012", joulukuun päivät viikolla 52 näytetään harmaana, mutta ko. rivi pitää näyttää, jotta kalenterissa näkyisi myös päivä 1.1.2012.

  Suunnitteilla on tehdä kevytintegraatio peruskalenterin kanssa. Tällöin nuo syntymäpäivät jne. tulisi näkyviin Viikko-sovellukseen. Vastaavasti on ajatuksena tehdä mahdollisuus siirtää pyhäpäivät laitteen omaan kalenteriin.

  VastaaPoista